Steineruka 2018

En tredje vei og tregrening

Arne Øgaard innleder til debatt fra sin bok «En tredje vei». Hvordan kommer vi forbi blokktenkning i politikken? Hvilke tiltak kan bidra til å skape en syntese mellom privat og offentlig sektor, er det en tredje vei mellom det individuelle og det offentlige. Hvordan kan næringsliv, rettsliv og åndsliv finne en ny balanse i dette bildet?

Maleri av Torger Jacobsen

Maleri av Torger Jacobsen

 

Arrangementet tar utgangspunkt i Arne Øgaards bok som han presenterer. To innledere vil se på bokas ideer. MDG-politikeren Knut Arild Melbøe tar særlig for seg rettslivsaspektene mens samtalefilosofen Ole Kristian Krukhaug vil legge hovedvekten på åndslivsaspekter. Det blir paneldebatt i etterkant der synspunkter fra publikum er kjærkomne.

Bøker og tidsskrifter er til salgs.

Sted

Berle. Antroposofisk arbeidssenter / Steinerhøyskolen. Professor Dahls gate 30, Oslo

Påmelding

Ikke påkrevet, men ønskelig: tidsskriftet@remove-this.forumcogito.remove-this.no 

Inngang gratis.

Kontaktinformasjon

E-post: tidsskriftet@remove-this.forumcogito.remove-this.no

Kommende arrangementer

Mikaelskonsert i Hønefoss kirke

Mikaelsfeiring – en spire til kulturfornyelse? Stort Bach-program med liturgiske satser for kor og orkester: Kantater til Mikaelsfest nr. 19: «Erhub sich ein Streit im Himmel» og nr. 50: «Nun ist das Heil und die Kraft».

Les mer

Opplev Labyrinten – En lysfest!

En felleshappening i anledning Mikkelsmess. Med perkusjonist Maria Bovin Labbé og stedsspesifikke lysinstallasjoner av billedkunstner Marius Wahl Gran. Kort introduksjon ved Lilleberta Sandved. Produsent/Kurator: Tinken Laurantzon. Med støtte fra Oslo kommune

Les mer

Ystekurs, ysting av fast ost

Kurset gir en innføring i de grunnleggende prosesser som fører fram til en fast hvitost laget av fersk kumelk. Vi følger den den varme melken, rett fra kua, inn i det nybygde ysteriet, hvor melken forvandles til ost og myse.

Les mer